Imagine

duminică, 6 ianuarie 2013

Joaca-te cu Jake si piratii din tara de nicaieri / Play with Jake and the neverland pirates

Asa cum va povesteam ieri, unul dintre desenele animate preferate ale buburuzei este Jake si piratii din tara de nicaieri.

Am gasit la chiosurile de ziare o revista de colorat cu Jake. Cu toate ca pe internet gasim o multime de fise de colorat pe aceasta tema, am cumparat revista respectiva.

Buburuza a fost tare incantata. Nu pot sa imi dau seama ce anume a atras-o. Poate faptul ca avea copertile colorate :)

Pornind de la imaginile din aceasta carte i-am realizam un joc de recunoscut literele mari si mici de tipar. Mai multe detalii despre acest joc gasiti aici.

Pentru acest joc i-am desenat pe o foaie pe Hook, Jake si Izzie. Cum eu nu am talent la desen, m-a intrebat cum de am reusit. Ideea este ca foaia era destul de subtire si daca o puneam peste desenul din carte il puteam copia destul de usor. Buburuza a vrut sa faca si ea acelasi lucru. De ce nu? Ce aveam de pierdut? O coala alba de hartie :))

Rezultatul? Pentru mine neasteptat .... a reusit sa-i faca exact ca in carte ... eu ma bucur ca poate urmari cu usurinta liniile respective, probabil ca exercitiile noastre de scriere au inceput sa dea roade.

I-am promis luni ca o sa merg cu ea la librarie dupa ce venim de la gradi pentru a cumpara cateva foi transparente ... roz :)

Si, daca tot am cumparat cartea, de ce sa nu coloram imaginile din ea?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu