Imagine

miercuri, 15 mai 2013

Activitati de vacanta 2013 / Summer bucket list 2013

Acest blog a pornit in momentul in care buburuza a terminat grupa mijlocie la gradi in vara anului 2012.


sursa foto: aici

La toamna mergem la scoala ... eu am niste emotii cat casa, ea e mai detasata. Pe cat de mare e bucuria ca merge la scoala si ca e domnisoara (a fost tare bucuroasa cand am dus-o sa vada scoala), a inceput sa realizeze ca nu va mai fi cu Miss si ca nu o sa mai poata sa se joace toata ziua.
Initial vroiam sa o duc pe vara la gradi, acum am dubii ... poate cu serbarea de "La Revedere" de la gradi ar fi bine sa realizeze ca s-a incheiat aceasta etapa. Pentru mine e tare greu, ea e o curajoasa :)

Am inceput sa caut activitati pentru vacanta de vara. Am intrebat-o ce vrea sa faca si lista ei suna asa:

- Sah
- Tenis
- Inot
- Balet
- Pictura
- Canto
- Pian
- Patinaj

De ziua ei a primit cadou o pereche de role, asa ca momentan patinaj face in parc :) Ma gandesc sa o dau la patinaj in iarna. Anul trecut am incercat la scoala de patinaj din AFI. Foarte buni instructori, dupa 2 sedinte imi mergea printre jaloane ... numai ca asta era inainte de operatia de polipi si se imbolnavea foarte des ... asa ca nu am continuat. O sa incercam iar la iarna.

Tot mai raman o multime de optiuni pe lista ei. La aceasta lista adaugam si engleza.

A inceput cursurile de sah si va merge de doua ori pe saptamana. Am fost ieri la prima ora si mi-a spus ca mai vrea ... i-am facut abonament pe o luna, asa ca o luna va merge la sah.

As vrea sa continue cu sahul si dupa perioada vacantei, asta daca o sa mai vrea.

Astazi urmeaza sa vorbim cu instructorul de tenis. Tenis imi convine ca este langa casa, o pot duce bunicii fara probleme, daca transpira o schimba doar de tricou si nu necesita nici un efort din partea lor.

Cel mai probabil cu inceperea scolii ne vom opri cu tenisul.

Engleza o sa incercam un modul de 2 saptamani sa vad daca o sa-i placa si daca o sa invete ceva. Daca va merge treaba as vrea sa continue si pe perioada scolii. Vara e doar un modul de 2 saptamani.

Ma gandeam ca dupa cele 2 saptamani de engleza sa ii fac o placere si sa o duc la un curs de balet tot de 2 saptamani. Insista de foarte multa vreme cu baletul. A fost in iarna la un atelier si mi-a placut cum a fost, inclusiv profesorii. Mi-a placut in special ca le tot repeta sa stea drepti, sa aiba rabdare ... sa o "disciplineze" un pic e tot ce mi-as dori de la aceste lectii. E un pic cam departe de casa, asa ca e plauzibil doar pe perioada vacantei. 

Mai avem ceva optiuni pe lista buburuzei :)

Daca reusesc poate ma dau peste cap sa merg cu ea la inot pe vara, numai ca ar trebui sa mergem macar 2 ore pe saptamana ... o provocare pentru mine pentru ca va trebui sa merg cu ea sa o schimb, usuc, etc.

Voi ati cautat activitati pentru cei mici pentru perioada vacantei de vara? Ceva creativ? Buburuza ma tot innebuneste cu activitatile creative in ultima perioada.

(5 ani si 1 luna)

2 comentarii:

 1. Unde faceti sah? Ma intereseaza si pe mine pt. fetita mea.

  Noi mergem la inot o data pe saptamana (fie vara, fie iarna - deja mergem de 2 ani), isi doreste curs de chitara si cred ca o inscriu la un curs scurt, sa vedem daca ii place.

  Carmen

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu am inscris-o la Scoala de Sah. E in zona Universitatii, in spate la Intercontinental (www.scoaladesah.ro)

   Ștergere