Imagine

miercuri, 19 august 2015

Insecte - Albina

Momentan buburuza se afla in vacanta de vara la bunici. Chiar inainte de a pleca la Galati am discutat cu buburuza despre ALBINE.

Pentru cei care ne urmaresc nu e nici un secret faptul ca buburuza e atrasa de informatiile noi. Buburuzei ii plac tare mult enciclopediile.

De data aceasta am primit de la Anamaria (Citim cu drag, reprezentant al Editurii Usborne) o carte despre albine. Multumim mult pentru aceasta surpriza! Buburuza a fost tare incantata cand a vazut cartea. Si eu la fel :)


Ce ma bucura pe mine ... de fapt, nici nu stiu ce ma bucura mai mult. Faptul ca buburuza incearca sa citeasca in engleza din carte, sau faptul ca e interesata sa afle lucruri noi.

Cartea face parte din colectia "Beginnners". Cartile din aceasta colectie sunt tare frumoase. Bogat ilustrate, subiecte diverse, usor de citit (in special de catre cei care acum incep a deslusi tainele limbii engleze). Le urmaream de ceva vreme in ideea de a pregati noi lectii pentru buburuza.

De data aceasta am citit impreuna cartea. Am lasat-o pe buburuza sa o citeasca in engleza si am tradus-o impreuna.

Cartea contine urmatoarele subiecte:Pe baza cartii sunt o multime de activitati care pot fi realizate cu cei mici.

Noi am discutat despre ciclul de viata al albinei
(discul cu ciclul de viata al albinei il gasiti intr-un pachet cu multe alte activitati aici),

partile componente

(cartonasele cu partile componente ale albinei le gasiti aici),

diferite tipuri de albinesi sa nu uitam o activitate creativa.

De data aceasta buburuza m-a invatat pe mine. Intoarsa din tabara, buburuza stie acum sa realizeze diverse obiecte din quilling (mai bine zis mici "tablouri").
Vroiam sa o invat eu, si sa invat in acelasi timp cu ea, cum sa mesterim prin aceasta tehnica diverse obiecte, dar mi-a luat-o inainte.
Pornind de la aceasta ideea a realizat o albinuta, mai plinuta, dar tare harnicuta si draguta :)Daca doriti sa discutati si voi despre albine, sau daca doar doriti sa cititi cu cei mici in engleza, cartea o gasiti de cumparat pe pagina Citim cu drag - Bees and Wasps.
Titlurile din seria "Beginners" le gasiti aici.

Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul de care se ocupa Anamaria.

Anamaria organizeaza in aceasta perioada un eveniment unde puteti gasi titlurile din aceasta colectie la reducere. Eu intentionez sa achizitionez alte cateva titluri din aceasta colectie care ne vor usura mult munca in discutiile noastre ce vor urma. Detalii gasiti aici.

(7 ani si 4 luni)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu