Imagine

marți, 29 septembrie 2015

(P) Planete, aventura, escalada la NoGravity Bucuresti

In acest week-end am fost invitate la deschiderea oficiala a celui mai TARE loc de joaca din Bucuresti - No Gravity


Multumim din suflet Ana si ParentingPR pentru invitatie! 

Majoritatea locurilor de joaca sunt identice ... acel tarc cu bile si cateva tuburi prin care cei mici alearga.

Ce am gasit la No Gravity? Un loc de explorat unde cei mici calatoresc in viitor intr-un program de explorare spatiala si descopera noi planete. "Ce mai aventuraaa!" (acestea au fost cuvintele buburuzei cand am intrebat-o cum i s-a parut)

No Gravity Club este singurul spatiu de catarare şi aventura indoor pentru copii din Bucuresti. Este un loc de aventura si escalada destinat exclusiv copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani care imbina aventura cu jocul si educatia non-formala, incurajand miscarea si dezvoltarea personala a celor mici.

Chiar daca spatiul nu este foarte mare si cei obisnuiti cu tirolienele din zonele montane pot fi dezamagiti la o prima vedere, va asigur ca buburuza a fost INCANTATA (buburuza are 7 ani). Tiroliana si peretele de escalada au fost printre preferatele ei si nu a fost cale sa o scot din sala ... de fapt am plecat ultimele de la eveniment:)


In timpul activitatilor cei mici sunt in permanenta asistati de echipa de specialisti NoGravity.


Cat cei mici au explorat spatiul cosmic mamicile au participiat la prezentarea conceputului NoGravity si am ascultat-o pe Alina Ciocodan, psiholog Smartbox Family, care a discutat despre relatia parintilor cu copiii. Cum sa petrecem un timp de calitate cu cei mici, cum sa ii motivam sa invete mai bine si cum sa le dezvoltam increderea.

Revenind la noul club din Bucuresti, cum vine vremea urata, NoGravity este alternativa ideala pentru cei care vor sa faca miscare. La NoGravity copiii sunt in siguranta si vor invata ceva nou in acelasi timp. Vor invata in primul rand sa capete incredere in ei.


Clubul se afla pe Soseaua Berceni nr. 8 (in apropierea statiei de Metrou Piata Sudului). Mai multe detalii, inclusiv tarifele le puteti gasi pe www.nogravity.ro.


Distractie placuta va dorim!

(7 ani si 5 luni)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu