Imagine

luni, 11 iulie 2016

Lecturi de vacanta (2) (clasa a II a)

Pe parcursul anului scolar ce s-a incheiat buburuza a citit diverse carti. Unele mai lungi, unele mai scurte. A fost perioada in care a trecut de la cartile scurte la cele cu capitole.

O parte din cartile citite de ea le gasiti in articolele de mai jos:

- Lecturile buburuzei 1
- Lecturile buburuzei 2
- Lecturile buburuzei 3

La sfarsitul anului scolar a primit de la doamna invatatoare Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia, impreuna cu un jurnal de lectura pe care sa le citeasca / completeze pe parcursul vacantei de vara.

Ambele sunt de la Editura Arthur.

In caietul de lectura sunt mentionate trei carti: Matilda, Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia si Domnul Sconcs.Tot la sfarsitul anului scolar au primit si un caiet cu lecturi de vacanta de la Editura Elicart.

Eu o sa va povestesc despre cartile de la Editura Arthur.

Pe Matilda am avut-o o perioada destul de lunga in biblioteca dar buburuza nici nu vroia sa auda de ea. Drept urmare am dat-o. Dupa ce a primit jurnalul de lectura a zis ca o sa incerce sa o citeasca. Asa ca am imprumutat-o. A citit-o in 3 zile si mi-a zis ca o vrea doar pentru ea pentru ca o sa o mai citeasca de cateva ori in vacanta. Am cumparat-o iar :)

Cu Matilda a inceput seria lecturilor de vacanta. Dupa Matilda a citit Povestea unui omulet in clasa a IV-a pe care a terminat-o in drum spre bunici. Asa a trecut si timpul mai repede deoarece drumul este destul de lung.A prins drag de cartile editurii Arthur. Am lasat-o la bunici citind Pippi Sosetica,


iar cu bunica a fost deja la librarie si si-a cumparat urmatoarele carti pe care sa le citeasca in vacanta. Si-a ales Supercoltunas si Charlie si fabrica de ciocolata.Oriunde pleaca isi ia cartea cu ea in geanta. Si la piata daca merge are o carte in geanta :)

Pozele cartilor aflate cu buburuza la bunici le-am luat de pe internet deoarece nu am cartile cu mine :)

Acasa o asteapta alte carti pe care sa le citeasca in vacanta. Daca le va citi, sau daca va alege alte carti, o sa va zic pe parcursul vacantei de vara.


Voi ce cititi in vacanta de vara? Buburuza a trecut in clasa a III-a.

(8 ani si 3 luni)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu