Imagine

marți, 25 octombrie 2016

Invat sa citesc in limba engleza! - Editura Gama

Buburuza tot "studiaza" limba engleza inca de cand avea cativa anisori. Nu am observat progrese semnificative pana in clasa a doua cand a inceput sa lucreze pentru sustinerea examenului Cambridge.

Tot in clasa a doua a inceput sa citeasca singura carti in limba engleza. Cum era (si este in continuare) la inceput de drum, aveam nevoie de carti micute, cu text aerisit, cam ce am cautat si in limba romana la inceput.

In aceasta vara, sau chiar inceput de toamna, uite ca nu mai stiu exact, am primit de la Editura Gama un pachet cu carti. Cum sa va descriu mai bine in cuvinte, niste minunatii! 
Noi am folosit materialele editurii de cand am inceput sa lucrez cu buburuza acasa, imi plac tare mult pentru ca se pliaza perfect pe modul nostru de lucru.

Sa revenim la cartile primite de la Editura Gama. Acopera mai multe domenii, sunt atat pentru buburuza, cat si pentru cel mic. Dupa ce m-am tot gandit daca sa le prezint pe toate intr-un singur articol, sau separat, am decis sa le prezint separat, impreuna cu activitatile realizate pe baza lor, acolo unde am reusit sa realizam astfel de activitati.

Voi incepe cu cele in limba engleza, carti ce fac parte din colectia  Invat sa citesc in limba engleza! de la Editura Gama.


Cand am inceput sa caut carti in engleza pentru buburuza era destul de greu sa gasesti pe piata astfel de carti. Nu o sa va povestesc de oferta de carti in limba engleza, dar o sa vi le arat pe cele publicate de Editura Gama.

Dupa parerea mea sunt foarte bune pentru cei mici care sunt la inceput de drum in a citi in limba engleza.

Cartile din aceasta colectie le gasiti pe 3 niveluri de dificultate. Fiecare are cate 16 pagini, texte aerisite si desene frumoase. De la texte scurte, pentru cei care abia acum se familiarizeaza cu textele in limba engleza, la texte mai complexe pentru cei care sunt deja familiarizati cu cititul in limba engleza. Propozitiile sunt scurte, cuvintele acccesibile celor mici, iar termenii mai dificili sunt explicati la subsolul paginilor.

Pentru cele de nivelul 3 varsta recomandata de editura este de 8+ ani. Buburuza are 8 ani si sunt exact ceea ce avem nevoie. De exemplu, anul acesta invatam forma la trecut a verbelor, iar acestea sunt scrise folosind forma de care avem nevoie.

Sunt suficiente ca text pentru a facilita citirea lor de cei mici.

Trebuie sa mentionez, nu pot sa nu fac asta, dar aceste carti sunt accesibile ca pret, comparativ cu toata oferta de carti in limba engleza pe care o gasiti pe piata. Pretul variaza intre 4.34 lei si 5.5 lei.

Deoarece o poza poate face cat o mie de cuvinte, va las mai jos in compania acestor carti.


Cartile le gasiti pe diferite site-uri, cat si pe cel al editurii (aici).

Multumim Editura Gama pentru aceste carti minunate! Ne-au fost si ne sunt de un mare ajutor in activitatile noastre de invatare.

(8 ani si 6 luni)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu